Egebjerg-Hansted Forsamlingshus i søgen efter ny forpagterEgebjerg forsamlingshus. (Arkivfoto)

Efter Chris Baadsgaard Frændes beslutning om at stoppe som vært, er Egebjerg-Hansted Forsamlingshus klar til at byde velkommen til et nyt ansigt

Af Jørn Kildall

Et hus med historie og potentiale

Egebjerg-Hansted Forsamlingshus, har en lang og stolt historie. Nu er dette levende lokale samfundsknudepunkt på udkig efter en ny forpagter, som kan skabe sin egen historie i husets indbydende rammer. Det er et sted, der kombinerer tradition med moderne faciliteter, og derfor byder på utallige muligheder for den rette kandidat.

Faciliteter for enhver lejlighed

Huset råder over tre sale, hvoraf den ene fungerer som en scene. Samlet set kan huset rumme 150 spisende gæster, hvilket giver forpagteren mulighed for at afholde en bred vifte af arrangementer, lige fra bryllupper og fødselsdage til foredrag og koncerter. Det funktionelle køkken er udstyret med to store kølerum og opbevaringsplads til service og andet udstyr. Desuden er der sørget for gode parkeringsforhold.

Inklusivt og imødekommende

Huset er designet til at være inkluderende for alle, med fuldt handicapvenlige faciliteter. Det er foreningsejet, og der er en aktiv bestyrelse tilknyttet, som støtter op om forpagterens arbejde og sikrer, at huset forbliver et attraktivt og velfungerende sted for lokalsamfundet.

En unik mulighed

Vi søger en engageret forpagter, som har visioner for husets fremtid. Hvis du er interesseret, kan du kontakte bestyrelsesformand Bent Grodt Andersen på 20955858 efter kl. 19.00 for at få mere at vide om stillingen og de muligheder, der ligger i at være en del af Egebjerg-Hansted Forsamlingshus. Du kan også finde yderligere oplysninger på hjemmesiden: egebjerg-hansted.dk.

Sådan ansøger du

Ansøgninger skal indeholde information om dig selv og dine visioner for Egebjerg-Hansted Forsamlingshus. Send din ansøgning til bestyrelsen@egebjerghansted.dk. Ansøgningsfristen er den 11. juni 2023. Vi glæder os til at høre fra dig og til at byde dig velkommen i det unikke fællesskab, som Egebjerg-Hansted Forsamlingshus repræsenterer.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024