Forsamlingshus

Lokalnyt

Nostalgisk feststemning i Tebstrup!

18. oktober 2023
To dage, 27. og 28. oktober, med to fantastiske bands: Forklædt som voksen og Sussi & Drengene lover en uforglemmelig weekend i Tebstrup Forsamlingshus.
Lokalnyt

Er forsamlingshusene på vej til at blive frosset ud?

27. september 2022
I Horsens kommune er der i omegnen af 25 forsamlingshuse spredt rundt i de mindre bysamfund. Hvert forsamlingshus er samlingssted for aktiviteter og fester for områdets beboere, og skaber dermed grundlaget for sammenhængskraften og det sociale fællesskab der er i de mindre samfund.
Lokalnyt

Ombygning af Voerladegård forsamlingshus

8. december 2021
Voerladegård er en initiativrig landsby der hele tiden stræber efter fornyelse. Forsamlingshuset danner rammen for stedet hvor lokale mødes i alle anledninger trængte til stor ombygning.
Lokalnyt

Da muren faldt i Grumstrup

28. november 2020
Selvom det ikke var Berlinmuren der faldt torsdag eftermiddag på slaget 16, var det stadig et historisk fald de få forsamlede var vidne til i Grumstrup Forsamlingshus.
Lokalnyt

Flot pengegave til Grumstrup Forsamlingshus

18. oktober 2020
Grumstrup forsamlingshus og borgerforening er flyvende og efter at have gennemført første etape af totalrenoveringen af køkkenet i landsbyens forsamlingshus, har en kontant påskønnelse fra Sparekassen Kronjyllands Gavefond, gjort det muligt at komme godt i gang med anden etape.
Lokalnyt

Et socialt køkken i Grumstrup Forsamlingshus

11. maj 2020
Grumstrup Forsamlingshus og Borgerforening vil med projektet Et socialt køkken udvide og nytænke forsamlingshusets køkken. Lokale og Anlægsfonden har bevilget midler til projektet, der skal skabe mulighed for aktiviteter omkring madlavning, der forstærker fællesskabet i Grumstrup og opland.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024