En æra slutter med en festlig afskedsreceptionPoul Højvang. (Privatfoto)

Efter 21 års ansættelse på Østbirk Skole går viceskoleinspektør Poul Højvang på pension - kom og vær med til at hylde hans imponerende karriere

Tekst og fotos Jørn Kildall

To årtier med engagement og passion

Poul Højvang har haft en bemærkelsesværdig indflydelse på Østbirk Skole gennem de sidste 21 år. Med uendelig hengivenhed og entusiasme har han som viceskoleinspektør bidraget til at forme skolens pædagogiske retning, og han har haft en stor indflydelse på mange elever gennem årene.

Før sin tid på Østbirk Skole arbejdede Poul som viceskoleinspektør på Isenvad Skole fra 1988 til 2002, hvor han også gjorde en forskel med sit engagement og dedikation. Uddannet ved Nr. Nissum Seminarium i matematik og idræt, har Pouls undervisning altid været præget af hans passion for disse fag, hvilket har inspireret utallige elever.

Afskedsreception i det nye læringscenter

Nu er tiden kommet til at sige farvel, men ikke uden en festlig markering af Pouls betydning for skolen. Østbirk skole inviterer derfor alle, der har haft glæde af Pouls arbejde, til en afskedsreception den 29. juni kl. 13.00. Receptionen afholdes i Østbirk Skoles nye læringscenter, en passende ramme for en mand, der har viet sit liv til uddannelse og læring.

Skolen ser frem til en dag fyldt med smil, minder og varme hilsner til Poul, mens den hylder hans karriere og hans mange år i uddannelsessystemet. Det bliver en dag for at se tilbage på de mange gode stunder og fejre de mange bidrag, Poul har givet til Østbirk Skole og Isenvad Skole.

En invitation til at fejre Poul

Alle os på Østbirk Skole glæder os til at se mange af jer til receptionen. Vi inviterer både nuværende og tidligere elever, lærere, forældre, og alle dem, der på en eller anden måde har haft fornøjelsen af at arbejde med Poul gennem årene. Kom og del jeres minder, og hjælp os med at fejre Pouls imponerende karriere og hans betydning for vores skole.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023