En frisk start: Hovedgård Borgerforening hilser ny bestyrelse velkommenHovedgård Borgerforening, september 2023

Med glæde og positiv energi blev der ved den ekstraordinære generalforsamling i Hovedgård Borgerforening valgt en engageret ny bestyrelse, klar til at fortsætte arbejdet for fællesskabet og byens fremtid.

Af Jørn Kildall. Foto Jan Koborg Olsen

Torsdag den 21.09 var der ekstraordinær generalforsamling i Hovedgård Borgerforening. Det blev en god aften med stort fremmøde, hvor en ny bestyrelse bestående af 7 medlemmer og 2 suppleanter blev valgt.

Mød bestyrelsen!

Konstitueret torsdag aften, består bestyrelsen nu af: Gitte (Formand), Henrik (Næstformand), Tobias, Mikkel, Annika (Bestyrelsesmedlemmer), Nicolai (Sekretær), Loan (Kasserer), Pernille og Ninna (Suppleanter).

Aktive i fællesskabet

Deltagerne fik et fint indblik i borgerforeningens alsidige arbejde i Hovedgård. Foreningen spiller en nøglerolle i byfester, juletræstændinger, fastelavn, Sankt Hans og den nye Halloween-tradition, der beriger byens børn og familier.
 

Afgående formand for Hovedgård Borgerforening, Åse Træholt Madsen.

Spændende tider forude

Den nye bestyrelse har mange spændende opgaver i vente, blandt andet udviklingen af flere madpakkehuse og et grønnere anlæg som byens mødested.

Lokalsamfundets styrke

Borgerforeningen, som har 130 husstande som medlemmer, bidrager aktivt i lokalrådets arbejde og i koordineringen af Hovedgård byfest. Støt borgerforeningen – det er nemt og koster kun 250 kroner for en husstand. For at melde sig ind, send 250 kroner via MobilePay til 10601. For yderligere information, send en mail til hbf@hovedgaard-bf.dk eller ring til Gitte Bramsen Mover på telefon 60 91 4595.

En tak fra Åse

Åse Træholt Madsen, den afgående formand, udtrykker vemod og stolthed over sit arbejde og ønsker den nye bestyrelse held og lykke. Hun roser især det nye legepladsprojekt, som er blevet et vigtigt samlingssted i byen.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023