Familienetværket på fisketur i Fyel MoseOgså Sofia fik styr på fiskesnøre og -stang og fangede en fisk.

En fisketur i Fyel Mose Put & Take står højt på ønskesedlen hos deltagerne i Familienetværket, som Røde Kors Horsens Nord driver i Brædstrup.  

Af Gudrun Andreasen

Sidste år stiftede deltagerne første gang bekendtskab med fiskekunsten, og nu har familierne igen været en tur i Fyel Mose.

Også denne gang stod Put & Take-personalet – Mads, Jesper og Søren – klar til at hjælpe, så alle fik undervisning i kunsten at sætte madding på krogen, kaste krogen ud, hvilket ikke er så ligetil endda, konstaterede mange af børnene – og deres forældre. 
 

Michell blev dus med fiskestang og snøre, da hun sammen med 22 andre fra Familienetværket i Brædstrup var på tur til Fyel Mose Put & Take.

Det var grænseoverskridende for flere

Undervisningen omfattede også at få fangsten i land med nettet og til sidst aflivning af fisken, hvilket for en del af børnene var ret grænseoverskridende.

Men alle havde en pragtfuld dag ved fiskesøerne og alle prøvede at fange en fisk, inden dagen sluttede med sandwich og is.
 

Der var fuld aktivitet fra først til sidst, da Familienetværket, som Røde Kors Horsens Nord driver i Brædstrup, var på fisketur i Fyel Mose Put & Take. Alle fik undervisning i fiske-kunsten og alle fik en fisk på krogen, inden arrangementet sluttede med sandwich og is.

Der var god tilslutning til arrangementet

Alle børnene i familienetværket deltog sammen med deres forældre, så der var i alt 23, der lånte en fiskestang og prøvede lykken ved de smukt beliggende fiskesøer. 

Familienetværket blev etableret for et års tid siden og har været en succes for de deltagende otte familier, der mødes en gang om måneden til fælles aktiviteter og spisning – altid med stor tilslutning. 

Og turen til Fyel Mose var ingen undtagelse, hvorfor Røde Kors Horsens Nord sender en stor tak til Søren og hans mandskab for deres store hjælp og tålmodighed. Familienetværket finansieres af midler tjent i genbrugsbutikkerne i Østbirk, Hovedgård og Tvingstrup samt af midler fra Spar Nord Fonden, der har givet en donation til ekstra aktiviteter i Familienetværket.
 

Lignende artikler

Gudrun Andreasen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023