Fernisering med farverige Anne Risum i BrædstrupDet er tid til at præsentere en ny kunstner i lokalerne på Tinghuset i Brædstrup, når Kunstforeningen har fernisering på Anne Risums værker fredag 12. november klokken 17.

Af Jørn Kildall

Anne Risum (f. 1971.) viser værker der er sammensatte historier malet i olie på lærred. Hun beskriver sin teknik som surreal realisme.

- Jeg arbejder i mange tynde lag, som også afspejler de mennesker der optræder i historierne. For det er netop mennesker med mange lag der interesser mig. Mennesker der har taget livsvalg fra hjertet og ikke fornuften, fortæller Anne Risum.

Kun kalder dem The lucky people, heldige, ikke fordi de vinder i lotto eller er født med en sølvske i munden, men fordi de har fundet deres talent og haft modet til at udleve det, og fordi de repræsenterer en anden verden som er usynlig for de fleste.

Annes dagligdag er er i skoven og naturen som også giver hende stor inspiration til sin kunst og hun uddyber:

- Naturen som omgiver mig i det daglige i skoven hvor vi bor, spiller en stor rolle i mine billeder, hvad enten det er farverne, perspektivet eller selve baggrunden. Jeg er oprindeligt uddannet gammeldags trykgrafiker fra Grafisk skole og Århus Kunstakademi, men først af nød og senere af passion er oliemalingen og lærredet blevet mit foretrukne udtryks medie.

Efter fernisering af Anne Risums værker på Tinghuset i Østergade 9, Brædstrup, kan udstillingen ses fredag, lørdag og søndag til og med 28. november 2021 fra kl. 14 til 17 alle dage.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021