Fotoudstilling i TinghusetFra lørdag den 26. februar danner Tinghuset i Brædstrup endnu en gang rammen omkring en udstilling. En fotoudstilling med motiver fotograferet af medlemmer af Vestbyens Fotogruppe, som har deltagere fra hele Horsens Kommunes område.

Fotogruppen mødes hver mandag eftermiddag. Man hjælper hinanden omkring ideer til optagelse, billedbehandling, laver ture med fotoopgaver og så er der afsat tid til at nyde det sociale samvær.

Ved denne udstilling præsenterer fotograferne lige præcis de billeder, som de gerne vil vise. Motiver er der mange af - og de er meget forskelligartede. Derfor vil denne udstilling spænde vidt til glæde for de besøgende.

Udstillingen krydres med en visning af lokalfremstillede kunstværker indenfor glasfusing og keramik. 

Udstillingen åbnes lørdag kl. 14.00 af Ellen T. Schmidt, Brædstrup, som giver udstillingen nogle bevingede ord med og udstillerne byder på et glas vin.

Fotogruppen vil meget gerne høre om publikums mening om billederne. Flere af fotograferne vil være til stede. Ligesom det bliver muligt at komme med kommentar og stemme på det bedste foto. Som tak for denne indsats trækkes der lod ved udstillingens afslutning om en dejlig præmie sponseret af SuperBrugsen i Brædstrup.

I den modsatte ende af Tinghuset har Brædstrupegnens Hjemstavnsforening sit lokalhistoriske arkiv. Foreningen holder ekstraordinært åbent i udstillingens åbningstid. Så aflæg et besøg og se nogle af de gamle billeder eller oplev en tur i de gamle celler.

Udstillingen er støttet af Horsens Kommune. Det giver mulighed for at entreen dermed er gratis.

Der bliver taget digitale billeder som aldrig før. Der er lejlighed til at få en snak med udstillerne om mulighederne og hvordan man kommer videre. Kom og se hvad fotointeresserede pensionister går og laver i fritiden. Måske har du lyst til at komme med i gruppen?

Udstillingen er åben lørdage og søndage kl. 13.00 – 17.00. Desuden åben om torsdagen kl. 14.00 - 17.00. Udstillingen slutter den 6. marts. Kom og nyd udstillingen – dørene er åbne og der er gratis adgang. 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023