Fredags festligheder for familiens mindste: Hovedgård Byfest i børnenes tegn!(Foto: Arendina Post de Jong)

Børnehjørnet med 20.000 legoklodser og underholdning med klovnerier tog centrum på Hovedgård Byfest fredag eftermiddag. En begivenhed, der fangede hjerterne hos børn og voksne.

Af Jørn Kildall. Fotos Arendina Post de Jong

Børnenes paradis ved Hovedgård Byfest

Fredag eftermiddag blev Hovedgård Byfest forvandlet til et sandt paradis for børn. Med et stort flot børnehjørne fyldt med mere end 20.000 legoklodser og en livlig scene i teltet, stod byfesten i børnenes tegn. Det var en skøn eftermiddag, hvor kreativiteten, fantasi og glæde strålede ud fra hvert eneste barn.

Scenen var vært for en række underholdende optrædener og klovnerier, som uden tvivl blev godt modtaget af de mange børn, der var til stede i teltet. Latteren fyldte luften, og de mange smilende ansigter vidnede om en vellykket eftermiddag.
 

(Foto: Arendina Post de Jong)

Klovnehuer, ballondyr og masser af glæde

Børnene kom ikke bare for at deltage, de kom også for at bidrage. Mange af dem var udklædte med klovnehuer, pandebånd og farverig ansigtsmaling, hvilket yderligere forstærkede festlighederne. Flere heldige børn blev inviteret op på scenen for at hjælpe tryllekunstneren med at lave de flotteste ballondyr, som de efterfølgende kunne tage med hjem.

Forældre og børn fyldte teltet til randen, og der var ikke en tom plads at se. Alle var dybt engagerede i aktiviteterne og underholdningen. Fredagens børnefokuserede arrangement var uden tvivl et stort hit, der vil blive husket og talt om i lang tid. Hovedgård Byfest har virkelig fanget essensen af, hvad det vil sige at fejre som en familie!
 

(Foto: Arendina Post de Jong)

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024