Frivillige samlet i PræstegårdenFrivillige gør en kæmpe uvurderlig forskel – for livet i og omkring vores kirker. Traditionen tro var alle frivillige omkring Østbirk og Yding Kirke og Østbirk Præstegård inviteret til Frivilligkomsammen i Østbirk Præstegård.

Af Lone Buhl Pedersen

45 frivillige mødte op. Vi er utrolig heldige/privilegerede i Østbirk og Yding Kirker og Præstegård, at der er så mange skønne frivillige i og omkring vores kirker.

Det gør en kæmpe forskel. Det er en stor berigelse – det giver en masse liv og glæde både for os selv men sandelig også for andre.

Strik og hjælpearbejde: Vores frivilliges bidrag

Der strikkes hver onsdag i Præstegården. Pengene fra salget af de strikkede sager går til Varmestuen i Horsens. 2 sponsorpiger i Indien og den Lokale julehjælp.

Der laves mad og kaffe til mange forskellige aktiviteter. Og der vaskes op. Der modtages og gives konfirmandtøj til konfirmander. Der samles ind til Folkekirkens nødhjælp.

Frivillighedens mangfoldighed: De utallige opgaver i kirkens liv

Der er Menighedsråd, der står for budgetter og personale. Menighedsråd, der står for aktiviteter. Der er frivillige, der laver julepynt som foræres til kirkegængerne ved gudstjenesten juleaften. Der er frivillige, der hjælper til forskellige sang arrangementer. Der er frivillige, der er tovholdere for Mandeklubben. Der er Ulla Dam som klipper ud af avisen og laver scrapbog – så vi har de skønneste bøger med diverse klip og billeder. Der er frivillige, der giver vores køkkenskabe en kærlig hånd osv. osv.

Taknemlighed og samhørighed: Kernen i vores kirkefællesskab

Østbirk og Yding Kirker og hermed også Østbirk Præstegård – er et skønne sted fordi så mange vil være med til at give en hånd. Stor tak.
 

Lignende artikler

Lone Buhl Pedersen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023