Fuld skralle bang på Hovedgård bibliotekOnsdag formiddag var en sand invasion af børn på Hovedgård Bibliotek, da duoen Skrallebang gave aktiv koncert for de alleryngste og der var fuld fart fra begyndelse til slut.

Af Jørn Kildall

Skrallebang består af Nana Bang Kirkegaard og Søren Jensen som begge har 21 års undervisningserfaring inden for et hav af musik - og drama/teater-relaterede fag. I øjeblikket turnerer de efteråret rundt på bibliotekerne i Horsens kommune og underholder de yngste.

Koncerten onsdag var en kæmpe oplevelse for børnene som med forskellige grader af mod og nysgerrighed kastede sig ind i de mange sjove danse og lege som Skrallebang serverede for dem.

Det var nemt nok at finde frivillige når der skulle være nogen som skulle spille dyr eller være en fin prinsesse. Og det hele var genkendeligt for alle, og temperaturen steg hurtigt i lokalerne da både børn og voksne dansede glade rundt og sang med på de mange gode sange.

Næste gang optræder Skrallebang på Søvind Bibliotek, man kan følge med i avisens kalender for at se hvor I kan opleve super god underholdning for de yngste næste gang.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021