Grumstrups nyeste køkken officielt indvietEfter masser af arbejdstimer fra frivillige i Grumstrup og en halv million kroner, kunne man fredag klippe den røde snor over for Grumstrup Forsamlinghus’ nye flotte køkken.

Af Jørn Kildall

Fredag var ikke bare klipning af den røde snor, men også aftenen hvor ikke mindre end 95 af byen borgere havde valgt at spise sammen og holde en fest.

Grumstrup Forsamlingshus har gennemgået en kæmpe renovering gennem de sidste år og fremstår lyst og imødekommende. Det nye køkken har blandt andet fået hæve- sænkeborde, så alle kan deltage i køkkenarbejdet uanset højde.

Til aftens fest var ”byens kok” Tom Bollinger Liboriussen køkkenchefen der sammen med sin hustru Maria regerede i køkkenet, og han havde skrællet kartofler i mange timer da den røde snor blev klippet. Fra velunderrettet kilde har avisen hørt, at den flotte trerettes menu endnu en gang var et hit hos alle gæsterne.

Der var mødt en del mennesker op til indvielsen og man havde for en sikkerheds skyld indkøbt tre store kagemænd hos Kagehuset i Hovedgård og de faldt i god smag hos gæsterne, som måtte vente lidt inden snoren kunne klippes, da de to sakseførere Kalle og Nanna Bøgh først skulle have fri fra skole.

Begge børn blev en smule overrasket da de trådte ind i forsamlingshuset, for deres mor havde ikke fortalt dem at de skulle klippe den røde snor. Kalle Bøgh var også med da man væltede den første mur i forbindelse med etableringen af køkkenet i november sidste år – på den måde blev ringen sluttet på en fin måde.

Faktisk har man allerede haft gang i køkkenet og forsamlingshuset i et stykke tid, og gæsterne og brugerne er meget glade for alle de nye forbedringer, og forsamlingshusets bestyrelse ser meget optimistisk på husets fremtid.

Formand for forsamlingshuset Jan Nielsen, drømmer videre om at få udskiftet resten af husets tag, og er gået i tænkeboks for at finde ud af, hvordan man endnu en gang kan rejse økonomiske midler til så omfattende et projekt.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023