Guldet blev luftet i LundVelgørenhedsorganisationen Køretur med Guldet havde fundet tre flotte Ford Mustang frem og var mødt op søndag eftermiddag på Tamdrup Centret, hvor der var køretur for beboerne et par timer.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Flot så det ud da tre amerikanske muskelbiler, hvoraf den ældste var 51 år gammel, stod opstillet foran Tamdrup Centret og bare ventede på at tage passagerer ombord.

Køretur med Guldet begyndt i 2019 hvor beboerne på Lindehøj Plejecenter var de først som fik tilbudt køretur i de flotte biler. Siden begyndelsen er man vokset til at have 120 chauffører og man kører i 8 kommuner. Man har siden starten lavet mere end 50 arrangementer.

Gert Rune som er mandet bag arrangementet, fortæller at man får mange gode oplevelser, og ofte er de ældre helt vilde når de ottecylindrede motorer giver et potent accelerationsvrinsk fra sig. Her oplever han at de sidder med begge arme og hovederne og brøler sammen med de vilde heste under motorhjælmen.

Dagens ture varede omkring 10 minutter og der var regulær kø til at få en køretur ved Tamdrup Centret og nogle var klar på at køre flere gange.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023