To HH Elite kampe i hovedstaden indenfor en uge



Den udsatte kamp mod Ajax København spilles tirsdag d. 8. februar, men allerede onsdag gælder det København Håndbold. To kampe der kan give fire point, men også to kampe som HH Elite kan tabe. En meget spændende uge i vente for HH Elite.

Af HH Elite

Efter en overraskende sejr i Viborg og et forventeligt nederlag mod topholdet Odense venter to hold fra midten af Bambusa-kvindeligaen på de gulblusede fra Horsens. København Håndbold ligger nummer syv i ligaen, HH Elite er nummer otte og Ajax København ligger lige efter på niendepladsen. Alt tyder på to spændende kampe, hvor HH Elite kan tage et par vigtige skridt imod sæsonens mål, en plads i slutspillet.

I de to seneste kampe har HH Elite med succes afprøvet en ny forsvarsvariant i form af 5 – 1 opdækningen. I lang tid har HH Elite kun praktiseret den normale 6 – 0 opdækning og det har ofte været for let for modstanderne at gennemskue, hvordan HH Elite dækkede op. Det fik Jan Leslie lavet om på, da Viborg var modstanderen på udebane. Et taktisk træk fra træneren, der i den sidste ende var ensbetydende med to meget overraskende point.

I bagspillet har svenske Nina Dano fundet formen og er blevet langt mere målfarlig end hun har været i den første halvdel af grundspillet. Stille og roligt bliver den nyeste HH spiller Kristin Thorleifsdottir spillet ind på holdet, og hun vil uden tvivl blive en mærkbar forstærkning når de afgørende kampe i sæsonen skal spilles. Også Laura Damgaard er i god form, både som spilfordeler og som afslutter. Endeligt er hendes sammenspil med stregspilleren Maj Britt Toft Hansen blevet fremragende, og det har betydet at HH Elite har langt flere strenge at spille på når kampene skal afgøres.

Næste hjemmekamp for HH Elite er 13. februar, hvor ligaens bundhold Holstebro kommer forbi. Holstebro har virkeligt sat turbo på deres redningsforsøg med fire point i fire kampe i 2022 efter ikke at have været tæt på point i hele efterårssæsonen. De kan godt blive en hård modstander for HH Elite, men to gode resultater i København vil givetvis styrke selvtilliden inden Holstebro kommer forbi Forum Horsens.

HH Elite

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021