Horsens Kræmmermarked håber på det bedsteHorsens Kræmmermarked er klar til at slå portene op til årets kræmmermarked d. 31. juli 2021, og forhåbentlig et kæmpe bankospil d. 30. juli, men det er stadigt uklart om vi for andet år i træk må aflyse Horsens kræmmermarked på grund af Corona-pandemien.

Da vi i 2020 måtte lukke ned, havde vi ingen anelse om vi i 2021 kunne stå over for måske endnu engang at må aflyse. Styregruppen har lavet div. forberedelser til markedet i år og venter kun på grønt lys fra myndighederne.

Det store spørgsmål der trænger sig på lige nu, er hvis der bliver givet grønt lys, hvilke restriktioner vil der komme, kan vi samles i teltene, hvor mange besøgende må der være, skal der være mere afstand mellem kræmmer osv. 

Vores leverandører, musiker, div. udstillinger og ikke mindst alle vores hjælpere står klar i kulissen for at vi igen kan få et rigtig godt marked. Vores trofaste publikum har tilkendegivet, de mangler et godt marked og komme ud for at opleve noget efter næsten et års nedlukning af div. arrangementer.

Det ligger helt fast Horsens Kræmmermarked vil ikke blive afviklet uden div. tilladelser fra de respektive myndigheder vi er underlagt.

Vi håber på en positiv udmelding fra myndighederne, så er vi klat til at lave aftaler med tivoli, musik, kræmmer, leverandører og alle de frivillige hjælpere der er tilknyttet vores marked.

Følg med her i dagspressen, vi vil informere når vi har endelig bekræftelse fra myndighederne ang. tilladelse til at holde marked.
 

Horsens Kræmmermarked

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021