Horsens og Odder slår på tromme for musikken i skolerneHorsens og Odder Kommune går i 2019 sammen om at være værter for Musik i Tide - en stor musikfestival for skolekoncerter.

Musik i Tide Festival er Europas største, ja måske bliver det i 2019 verdens største forum for skolekoncerter. I løbet af festivalen vil alle skolebørn i de to værtskommuner opleve mindst to skolekoncerter. Borgmester i Horsens Kommune Peter Sørensen er stolt over at Horsens i fællesskab med Odder Kommune skal være værter næste gang Musik i Tide Festival afholdes i 2019.

- Horsens Kommune har i flere år haft et godt samarbejde med Levende Musik i Skolen om at arrangere koncerter for kommunens skoleelever. Værtskabet af den kommende festival bliver en yderligere styrkelse af musiktilbuddet til børn og unge i skolerne. Vi glæder os til at skabe masser af festivalstemning og fællesskab om musikken for en masse skolebørn.

Musik i Tide Festival afholdes i samarbejde med Levende Musik i Skolen, der er et nationalt kompetencecenter for børn og unges møde med den levende og professionelle musik. Musik i Tide Festival afholdes hvert andet år og blev i 2017 afholdt i Sønderborg fra den 24.-26. september.

I forbindelse med afsløringen af Horsens og Odder Kommunes værtsskab har kommunerne i fællesskab lavet en lille video, hvor både borgmesteren i Horsens Kommune Peter Sørensen og borgsmeteren i Odder Kommune Uffe Jensen deltager. Videoen er optaget på grænsen mellem de to kommuner, nemlig i gymnastiksalen på Hundslund Skole, og det er skønne elever fra Hundslund og Søvind Skole, der også deltager i videoen.

 Se Videoen her!

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021