Horsens og Odder slår på tromme for musikken i skolerneHorsens og Odder Kommune går i 2019 sammen om at være værter for Musik i Tide - en stor musikfestival for skolekoncerter.

Musik i Tide Festival er Europas største, ja måske bliver det i 2019 verdens største forum for skolekoncerter. I løbet af festivalen vil alle skolebørn i de to værtskommuner opleve mindst to skolekoncerter. Borgmester i Horsens Kommune Peter Sørensen er stolt over at Horsens i fællesskab med Odder Kommune skal være værter næste gang Musik i Tide Festival afholdes i 2019.

- Horsens Kommune har i flere år haft et godt samarbejde med Levende Musik i Skolen om at arrangere koncerter for kommunens skoleelever. Værtskabet af den kommende festival bliver en yderligere styrkelse af musiktilbuddet til børn og unge i skolerne. Vi glæder os til at skabe masser af festivalstemning og fællesskab om musikken for en masse skolebørn.

Musik i Tide Festival afholdes i samarbejde med Levende Musik i Skolen, der er et nationalt kompetencecenter for børn og unges møde med den levende og professionelle musik. Musik i Tide Festival afholdes hvert andet år og blev i 2017 afholdt i Sønderborg fra den 24.-26. september.

I forbindelse med afsløringen af Horsens og Odder Kommunes værtsskab har kommunerne i fællesskab lavet en lille video, hvor både borgmesteren i Horsens Kommune Peter Sørensen og borgsmeteren i Odder Kommune Uffe Jensen deltager. Videoen er optaget på grænsen mellem de to kommuner, nemlig i gymnastiksalen på Hundslund Skole, og det er skønne elever fra Hundslund og Søvind Skole, der også deltager i videoen.

 Se Videoen her!

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021