Hovedgård Byfest: En uge fyldt med fest, farver og fællesskabJan Koborg Olsen inviterer til festglæde og fællesskab i Hovedgård Byfest med aktiviteter for alle aldre.

Af Jan Koborg Olsen

Forberedelser i fuld gang: Vi er klar til byfest!

Vi skriver uge 22, og det betyder kun en ting i Hovedgård: Byfest! Alle kræfter er i fuld sving for at sikre, at byfesten bliver en fantastisk oplevelse for alle i byen. En stor tak skal lyde til de over 60 sponsorer, der har støttet op omkring byfesten i år. Og ikke mindst skal Horsens Kommune have en stor tak for de 50.000 kroner, de har bidraget med.

En særlig tak: Børneunderholdningen løftes til nye højder

De 50.000 kroner fra Horsens Kommune går blandt andet til en masse spændende og god børneunderholdning. Vi har i år fået arrangeret et børneoptog igennem hele byen torsdag formiddag, hvor alle børnene fra børnehaverne og dagplejerne er inviteret til en byfest med madpakker, saft og masser af trylleri med klovnen.

Ung i Hovedgård: Aktiviteter for de unge

For de unge har vi også sørget for masser af sjove og underholdende aktiviteter. Torsdag aften kommer kulturskolen forbi og laver plakattryk for de 8-12-årige. Fredag eftermiddag holder vi en popcorn og slushice-fest for de mindste, og om aftenen er der UV-fest for de større børn i klubben.

Seniorunderholdning og lokal messe: Vi hylder fællesskabet

Torsdag eftermiddag kan de voksne glæde sig til seniorunderholdning med Allan Skov Larsen, der fortæller om flok kongen Lorentzen. Rangers spiller op til dans og fællessang i teltet - husk at købe madbilletter i SuperBrugsen til frokostbordet.

Vi glæder os specielt til onsdag aften, hvor vi har vores store forenings- og erhvervsmesse med over 25 udstillinger. Kom og få en god snak med alle de lokale. Og husk at købe madbilletter på Yourticket.dk til vores festmiddag, hvor Hovedgård spiser sammen!

Dit bidrag: Frivillige hænder gør forskellen

Hvis du endnu ikke har taget en frivillig vagt til byfesten, så har vi stadig nogle ledige. Besøg vores Facebookside, Hovedgård Byfest, og tilmeld dig. Vi glæder os til at se jer til byfesten!

De bedste hilsner,
Jan Koborg Olsen
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024