Hurtigtest på Søndergade åbner onsdag(genrefoto)

Fra i morgen - onsdag den 21. april - er det muligt at blive hurtigtestet for Covid-19 midt på Søndergade i Horsens Midtby, nærmere bestemt i Apotekergården ved siden af Bytorv Horsens.

Det er et team fra Falck, der foretager testningen via en podning i næsen, og det nye test-sted har åbent alle dage mellem 9 og 19.

- Det er virkeligt glædeligt, at regionen har været i stand til hurtigt at imødekomme vores ønsker om at etablere flere test-steder i Horsens. Der er netop åbnet nye test-steder i Axelborg og i Sundparken, og det er muligt at blive både hurtigtestet og PCR-testet i Brædstrup fra torsdag, så mulighederne for at blive testet hurtigt og effektivt er blevet markant forbedret. Og åbningen af et test-sted i Apotekergården giver god mening nu, hvor cafeer og restauranter står foran en genåbning, siger borgmester Peter Sørensen.

Han understreger, at konstant og hyppig testning er den allerbedste metode til at undgå smittespredning og til hurtig og effektiv smitteopsporing.

Med morgendagens åbning af et test-sted i Horsens midtby er der pt. seks muligheder for at blive hurtigtestet i Horsens Kommune. På Regions Midtjyllands hjemmeside - www.rm.dk - er det hele tiden muligt at se den opdaterede liste over test-steder og åbningstider.

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021