Hvem laver det flotteste påskeæg?Bagermester Henrik Kjær (th) og bagersvend Jesper har valgt at udfordre hinanden i at fremstille kæmpe chokoladepåskeæg.

Hos Kagehuset er Hovedgård er der altid travlt i bageriet, men stemningen er også glad og kammeratlig. Bagermester Henrik Kjær og bagersvend Jesper har valgt at udfordre hinanden i at fremstille kæmpe chokoladepåskeæg og vil lad dem som har lyst vælge det flotteste på Facebook. Præmien er et af to påskeæg til en heldig vinder.

Af Jørn Kildall

De to rutinerede bagere har i alt venskabelighed taget hul på en sjov kappestrid om hvem som laver det flotteste påskeæg og som bagersvend Jesper fortalte: Man har håneretten bagefter hvis man vinder konkurrencen!

De to påskeæg er gigantiske og store nok til at flere familier kan deles om dem. Til begge påskeæg er der brug lækker Belgisk chokolade og Odense marcipan. Henrik Kjærs påskeæg er det mindste og vejer ”kun” 4 kg, mens Jespers æg er en kolos på 5,8 kg. søde påske kilo.

De to bagere har væddet om en god flaske rom til Jesper hvis han vinder og en god gin til Henrik hvis han løber af med sejren. Konkurrencen skal afgøres på Kagehusets Facebook-side og her trækker man efterfølgende lod blandt svarene.

God påske til alle og husk at der er rigeligt med påskeæg… så man må gerne dele.


Link til Kagehusets Facebook konkurrence: www.facebook.com/kagehuset1/posts/3879842918737685

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021