Jan Koborg Olsen hylder den uovertrufne Hovedgård ByfestJan Koborg Olsen ved Hovedgård Byfest 2023. (Foto: Jørn Kildall)

Tak til de mange frivillige og støtter, der gjorde Hovedgård byfest 2023 til en uforglemmelig begivenhed.

Af Jan Koborg Olsen

Et blik tilbage på en succesfuld byfest

Byfesten i Hovedgård er vellykket overstået. Siden 1961 har vi holdt byfesten, og før det var der midsommerfest. Det er en stolt tradition, der kendetegner vores fantastiske by. Jeg, Jan Koborg Olsen, vil gerne udtrykke min dybeste taknemmelighed over for alle, der bidrog til at gøre dette til en succes.

Når modgang møder sammenhold

Det var en morgen fyldt med udfordringer, da jeg og de andre frivillige stod på pladsen kl. 6.00 uden noget telt til byfesten. Men takket være vores sammenhold og hårdt arbejde lykkedes det os at få alt på plads. Det er i sådanne øjeblikke, jeg føler mig mest stolt. Vi står sammen, når det brænder på, og det er det, der gør Hovedgård til et særligt sted.

Støtte fra alle kanter og en tak til sponsorerne

Vi skylder også en stor tak til de 60 sponsorer, der har tegnet en støtteannonce, og Horsens kommunes kulturafdeling for de 50.000 kr., der har gjort det muligt at lave alle de forskellige indslag - fra børne- og seniorunderholdning til alt det indimellem.

Byfesten startede i Ørridslev kirke med fællessang, og mere end 50 personer mødte op for at fejre livsglæden i en anderledes kirkeaften. Det vidner om det fantastiske fællesskab og opbakning, vi har i Hovedgård.

Et slag for natteravnene og lokalsamfundet

I dag er det tid til at støtte vores erhvervsliv og foreninger. Jeg vil gerne slå et slag for natteravnene. Vi vil alle gerne passe på vores lokalsamfund, og ikke mindst de unge, så det er trygt at være borger i Hovedgård. At være natteravn er en god ide, men vi skal alle være villige til at gøre en forskel. Byfesten er overstået, men glæden og sammenholdet lever videre.
 

Lignende artikler

Jan Koborg Olsen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024