Jane & Shane fortryller GedvedJane & Shane gæster Gedved. (Pressefoto)

To musikalske stjerner, dybt forankret i den irsk-engelske folkemusiktradition, bringer deres magi til Gedved Musikforenings scene, fredag 15.september kl. 20.00.

Af Jørn Kildall

Når Jane & Shane betræder scenen, er det ikke bare en koncert, men en indtrængende og dyb musikalsk rejse. Deres blanding af traditionel folkemusik og den jazzede lyd tager publikum med på en emotionel rutsjetur, hvor hver tone rører hjertet.

Mødet der forandrede alt

I hjertet af København for mere end to årtier siden, blev to musikere forenet af en skæbne, der førte til skabelsen af uendelige magiske øjeblikke. Jane & Shane's synergi på scenen er intet mindre end betagende, som de, med ubegrænset energi og karisma, får musikken til at leve og ånde.

Anerkendelse og renommé

Siden deres gennembrud i 2003 har Jane & Shane ikke set tilbage. Fra optrædener ved Ledreborg Slotskoncerter til nytårskoncerter med Danmarks Radios Underholdningorkester, har de vist, at de hører hjemme i den øverste liga af musikere. Ikke kun i Danmark, men på den internationale scene.

I selskab med legender

Ikke mange kan prale af at have turneret med en legende som John Sheahan fra The Dubliners. Jane Clark har, med sin betagende violin og vokal, delt scenen med denne ikoniske gruppe adskillige gange, hvilket kun vidner om duoens kaliber og den respekt, de nyder i musikbranchen.

Oplev Jane & Shane i Gedved

Det bliver en aften med ægte folkemusik magi. Tøv ikke med at blive en del af denne uforglemmelige oplevelse. Bestil dine billetter nu på musikhus-gedved.dk og lad dig fortrylle af duoen, der får selv den mest kræsne musikentusiast til at tro på magi. Gør aftenen endnu mere speciel ved at bestille koncertbuffet og nyd en fuldendt aften i selskab med uovertruffen musik.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024