Julehygge og gåtur i StensballeTirsdag blev der gået en god lang tur og der blev spist æbleskiver, efter en tåget gåtur i området ved Stensballe.

Af Lisbet Kildall

Jeres udsendte medarbejder skulle mødes med gåklubben, og turen derud var fyldt med tåge. Pludselig ud af tågen mødte der hende et herligt syn - 32 glade mennesker på vejen. De havde gået en god tur og var nu på vej for at hygge med æbleskiver og gløgg.

Der var tændt bål og opsat stole til alle. Der blev delt et julekort ud og på bagsiden var der en sang som de sang. De to initiativtagere Benthe Midtgaard og Annie Brødsgaard fik begge en gavekurv fra alle deltagerne og de blev fortalt: “De er så søde og finder på nogle gode ruter”.

Der har været et godt år for dem. De har det sidste halve år mødtes hver tirsdag og gået en god tur. På turene bliver der snakket og opbygget netværker samt fundet nye ruterne, som har gjort at områder er blevet udforsket på den positive måde. De siger selv at hvis de ikke snakkede så meget ville de måske kunne gå lidt længere, dog er alt som det skal være og de er glade for det netværk der er opstået.

Tre gange har der været et socialt arrangement hvor de blandt andet har være på besøg på plejehjemmet. Det er noget de også i det nye år vil prøve at få lavet. 

Skulle man få lyst til at være med er alle velkommen. De starter op igen 4. januar. Der er plads og hjerterum til alle og ingen bliver tabt på vejen. Dejligt at se så mange smil.
 

Lignende artikler

Lisbet Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023