Kalder alle mænd og kålelskere!Dirigent Ulrik Fanø i Østbirk Kirke ved en tidligere koncert. (Foto: Jørn Kildall)

Julen starter for alvor i Østbirk tirsdag 28. november kl. 17.30. Med stort ad hoc mandskor og efterfølgende julekål!

Af Lone Buhl Pedersen

Gudstjeneste med fællessang - de gode kendte julesalmer. Præsten Lone Buhl, der prædiker om julen. Hvorfor er julen noget særligt? Hvad forventer vi af julen? Hvad håber vi på ligger i pakken til os? Forventningerne indfries ikke altid på den måde som vi havde regnet med. Til forventning hører et element af kontroltab, fordi det forventede kan være ukontrollabelt og vise sig i en anden skikkelse end netop forventet. 

Ulrik står i spidsen for de kraftfulde stemmer

Korleder - Ulrik Bruun Fanø, vil sammen med en masse mænd synge for os. Efter gudstjenesten - Julekål og eller kødsovs og pasta i Præstegården for enhver. Kom og vær med – det bliver som de forgangne år helt fantastisk.

Mandskoret! Enhver mand, der har lyst til at være med i mandskoret denne aften, møder op i Østbirk Kirke på dagen kl. 16.15 – her vil korleder Ulrik Bruun Fanø stå klar og der øves den næste time.

Alle mænd kan være med – bare mød op!

Vil du være med i koret – kan du bare møde op på dagen – men du må også meget gerne tilmelde dig til sognepræsten Lone Buhl mail: Lop@km.dk

Kl. 17.30 begynder gudstjenesten og jeg lover, at julestemningen for alvor vil smitte af på dig. 

Uden mad og drikke, dur koret ikke

Efter Gudstjenesten cirka kl. 18.20 vil der være julekål at spise til enhver. Da der er nogle der ikke bryder sig om julekål vil der også være Kødsovs og pasta at spise. Der er dækket op såvel nedenunder som ovenpå. For spise og drikke betaler voksne 50 kr. Korsangere, konfirmander og børn spiser gratis.

Kom endelig og vær med!
 

Lone Buhl Pedersen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024