Kom og få vasket bil i ØstbirkBrugsuddeler Kenneth Jespersen foran det nye OK Vaskeanlæg på Storegade 100 i Østbirk.

Efter lidt problemer med forbindelsen til Internettet, fik SuperBrugsen i Østbirk endelig deres nye OK Vaskehal på Storegade til at køre og næsten før nyheden var ude var der kø foran det nye anlæg.

Af Jørn Kildall

Fra torsdag og til søndag i uge 50 holder man kæmpe åbningsfest ved OK Vaskehallen. Her kan man få fri vask af bilen når man tegner et Fri-vask-abonnement. Der vil også være masser af præmier til de første 50 som vasker bilen.

Allerede torsdag over middag, få minutter efter SuperBrugsen fortalte på Facebook at der var åbent, holdt de første biler opmarcheret ved vaskehallen. Her blev de mødte af OK medarbejdere i julehumør og der blev delt ud af de mange reklamegaver og der var også en brødrister til alle som tegnede et OK-kort.

Brugsuddeler Kenneth Jespersen var også til stede ved anlægget og var synlig tilfreds med at se anlægget i drift og han fik også talt med mange af kunderne som ventede på at komme ind i anlægget – der var en rigtig god stemning.

Hele det store anlæg, som har den officielle adresse Storegade 100, er ejet helt af SuperBrugsen Østbirk. Man har tilkøbt overvågning og drift af anlægget, samt gartner til at passe området omkring.

Vil holde handlen i byen

OK-vaskeanlægget er en del af langsigtet strategi fortæller brugsuddeler Kenneth Jespersen:

– I vores bestyrelsen var vi en langsigtet plan om at vi er klar til at udvide aktiviteterne efter behov. Lige fra starten har det været bestyrelsens holdning – og min – at vi beholder så meget af handlen i Østbirk som overhovedet muligt. Vores grund på Storegade er gjort klar til at kunne etablere ekstra vaskehal hvis der er nødvendigt og der er gjort klar til at vi kan på opladestandere til elbiler. Desuden er vi forberedt på at kunne etablere et benzinanlæg på grunden hvis det skulle vise sig at være et ønske.

Ved at bruge OK, støtter man også Østbirk Idrætsforening, som modtager støttebeløb til det frivillige arbejde i klubben.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021