Kom til Skydesportens Dag i Ousted-Tåning SkytteforeningEr du på udkig efter en sjov og anderledes oplevelse i efterårsferien? Så er Skydesportens Dag lørdag den 16. oktober et godt bud på en ferieoplevelse udover det sædvanlige - for hele familien.

Hvordan er det at skyde med et rigtigt våben? Hvad skal der til for at ramme plet? Og er der en dygtig skytte gemt i dig? Alt dette og meget mere kan du blive klogere på, når Ousted-Tåning Skytteforening, ligesom en lang række andre skytteforeninger landet over, slår dørene op til Skydesportens Dag lørdag den 16. oktober.

Skydesportens Dag er et åbent hus-arrangement for hele familien fra kl. 10-15, hvor du har mulighed for at prøve at skyde med salonriffel og luftgevær. Tilmelding er ikke nødvendigt.

Foreningens dygtige instruktører står klar til at give dig en smagsprøve på, hvad skydning er, guide dig igennem udfordringerne på skydebanen og lære dig om både våben, teknik og sikkerhed.

Det foregår på foreningens 15-meter bane i kælderen under Landsbyordningen Ejer Bavnehøj, Riisvej 28, Tebstrup, 8660 Skanderborg. Find banen på foreningens hjemmeside.

Husk id - for sikkerhedens skyld

Sikkerhed har første prioritet til Skydesportens Dag, og loven kræver, at man skal vise gyldigt id, hvis man vil prøve at skyde. Derfor skal alle deltagere huske at medbringe billed-id eller sygesikringsbevis i kombination med et andet id-kort.

Skydning er for hele familien

Skydesportens Dag er et landsdækkende arrangement, der bliver afholdt i et tæt samarbejde mellem DGI Skydning og lokale skytteforeninger. ”Vores foreninger glæder sig til at vise, at skydning er en fantastisk og udfordrende idræt, som hele familien kan være sammen om på tværs af generationer”, fortæller Jakob Nielsen, der er konsulent i DGI Skydning.

Skydning handler om ro, fokus og koncentration

”Er du dygtig til skydespil på computeren, vil du opdage, at skydning "i virkeligheden" også er spændende og udfordrende - bare på en anden måde. Det er en idræt, der kræver koncentration, træning og mentalt nærvær for at lave det perfekte skud hver gang. At stå på skydebanen skaber ro og fokus og kræver ikke mindst, at du kan lægge telefon og iPad væk og skrue ned for tempoet,” understreger Jakob Nielsen.

Ousted-Tåning Skytteforening er blevet mere synlig

Skytteforeningen har eksisteret i rigtig mange år, men der er fortsat mange i lokalområdet, der ikke kender den. Det har foreningen nu lavet om på.

“I foråret fik vi sat en ny hjemmeside i drift, og også lavet en Facebook-side, men pga. corona-restriktioner har vi ikke reklameret for det. Det skal der nu laves om på” siger Ole Kirkholt, der er næstformand i foreningen.

Den nye hjemmeside indeholder ikke bare information om klubben, men også om skydesporten generelt, og hvorfor sporten er en god idé for hele familien.

Beach-flag og roll-ups fra Sydbank Fonden

For at nye medlemmer og andre interesserede kan finde skydebanen, har foreningen anskaffet nogle beach-flag og roll-up’s, som stilles op til arrangementer og de almindelige åbningsdage, så interesserede nemmere kan finde skydebanen.

Sydbank Fonden har doneret 4.000 kr. til flagene. Beløbet blev overrakt til næstformand i foreningen Ole Kirkholt af Rikke Steffensen, der er filialchef hos Sydbank i Skanderborg.

Åbent hver onsdag fra 18:30 til 20:00

Foreningen holder åbent hver onsdag fra kl. 18:30 til 20:00, hvor alle altid interesserede er velkomne. Her i vintersæsonen foregår det på foreningens 15-meter bane i kælderen under Landsbyordningen Ejer Bavnehøj, Riisvej 28, Tebstrup, 8660 Skanderborg. Find banen på foreningens hjemmeside.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023