Konservative

Læserbreve

Debat: Hvor er en tredjedel af vælgerne?

30. oktober 2021
Ved Kommunalvalget i 2017 havde Horsens Kommune en stemmeprocent på 68,49%, hvilket var den laveste stemmeprocent i Østjylland. Hvordan kan det være, at næsten en tredjedel af vælgerne ikke tager del i den demokratiske proces?
Læserbreve

Debat: Bygholm Ådal skal ikke ende i ny Bilka-sag

26. august 2021
Man skulle tro, at flertallet i Horsens Byråd har lært af historien, men meget tyder på, at det ikke er tilfældet. Man har nemlig truffet en beslutning om en omfartsvej gennem Bygholm Ådal. En beslutning man har truffet, før der er udført en fuld Natura 2000 konsekvensanalyse, der potentielt kan stoppe byggeriet af broen over Bygholm Ådal. Det virker utopisk at tro, at man kan slippe afsted med et sådant byggeri, uden at projektet er tilstrækkeligt belyst.
Læserbreve

Debat: Horsens er en sikker by

27. maj 2021
Det er den, - på baggrund af statistik og sammenligninger med de byer, der har nogenlunde samme størrelse som Horsens. I dette tilfælde Randers og Kolding. Ifølge politiet har voldsanmeldelser ligget stabilt på ca. 460 om året i 2018 - 2020. Alt dette er vældig fint.
Læserbreve

Debat: Giv plads til de små åndehuller

28. marts 2021
Horsens kommune vækster som aldrig før med det ene store, firkantede byggeri efter det andet. Med alt dette blokbyggeri er det værd at være opmærksom på, om det er nye borgere, der kommer til Horsens eller det er nuværende, der flytter rundt.
KV21

Konservative er klar med de første seks kandidater

20. marts 2021
Nu præsenterer Konservative i Horsens de første seks kandidater frem mod kommunalvalget til november. Dette sker selvom, der endnu ikke er afholdt generalforsamling, hvor kandidaterne bliver endeligt opstillet. Men en dispensation fra partiets hovedbestyrelse giver bestyrelsen lov til at konstituere kandidater allerede nu, for så at få dem valgt senere.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021