Krise i Hovedgård Borgerforening: Bestyrelsens overlevelse hænger i en tynd trådMed tre nøglepersoner trukket ud og en udfordrende besætningssituation risikerer foreningen, som har eksisteret siden 1916, at måtte lukke.

Af Jørn Kildall

Yderligere to bestyrelsesmedlemmer og kassereren har trukket sig. Dette sker på trods af en stærk historie af succes og en sund foreningsøkonomi.

Minimumskrav uopfyldt

Med kun tre tilbageværende medlemmer i bestyrelsen står foreningen nu over for en udfordring. Fem medlemmer er nødvendige for at træffe beslutninger.

Potentielle konsekvenser

Uden en fuldtallig bestyrelse kan foreningen blive nødt til at lukke. Dette ville betyde, at arrangementer, som borgerne holder af, vil ophøre, og Anlægget vil tilfalde kommunen.

Opfordring til borgerne

Frivilligt arbejde kræver tid og energi. Men med en chancerig fremtid og spændende projekter på horisonten, håber foreningen på ny tilslutning fra borgerne.

Ekstraordinær generalforsamling

D. 21. september kl. 19.00 afholdes en ekstraordinær generalforsamling i P. Olesen Idrætscenter – Hovedgård Hallen, i hallens gamle café. Formålet er at finde løsninger og besætte de ledige positioner.

Et historisk tilbageblik

Siden 1916 har Borgerforeningen været en del af Hovedgårds DNA. Et eventuelt lukningsscenario ville betyde et farvel til traditionsrige begivenheder.

Hvordan kan du hjælpe?

Interesserede borgere opfordres til at overveje en position i bestyrelsen. Alle spørgsmål kan rettes mod foreningen for yderligere information.

Slutord: Foreningen ser frem til et positivt fremmøde d. 21. september kl. 19.00 og håber på fortsat at bidrage til Hovedgårds fællesskab.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024