Kunst og natur i SøvindSøvind Kunstgruppe inviterer til forårsudstilling i Kirkehuset i Søvind lørdag den 12. marts mellem kl. 13 og kl. 15. Gruppen består af 16 udøvende kunstnere fra Søvind. 

Man vil kunne se maleri, keramik og design. 

Udstillingen er lavet over temaet: Udspring.

Kl. 13.30 kan man komme på en guidet ”rundtur” i udstillingen, hvor de fremmødte kunstnere hver især vil fortælle om deres værker.

Kunstgruppen har eksisteret i 12-13 år. De har faste udstillinger i det smukke Kirkehus i Søvind. Udstillinger, som bliver udskiftet 3 gange årligt. Desuden er de med på forskellige udstillinger, når de bliver opfordret.

Hvis kunstgruppen får ”lokket” udenbysgæster til, anbefaler de, at man i samme anledning går på oplevelse i den skønne natur, som Søvind er omgivet af.

De giver gerne anvisninger på forskellige gåture i området. F.eks. Mergelstien, som starter kun 100 meter fra Kirkehuset eller Søvind Skov turen. Begge ture med udsigt over marker, skov og fjord. 

Altså to fluer med et smæk: Kunst og Natur! Alle er velkomne og der bliver selvfølgelig budt på et glas vin og lidt snacks.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021