Lions Brædstrup cykler ved Musik i GadenLørdag 20. august 2022 er der igen gjort klar til et brag af en musikfest i Brædstrup. I 2021 blev den traditionelle gadefest Musik i Gaden for første gang afholdt på banetorvet ved Det Gamle Posthus.

Af Lions Brædstrup

Et fantastisk område med nogle perfekte rammer til at samle byen og midt i alt dette er selvfølgelig også Lions Brædstrup.

Bortset fra nedlukningen i 2020 på grund af coronasituationen, har Lions Brædstrup hvert år siden 2015 deltaget i Musik i Gaden med spinningløb for at cykle penge ind til et godt formål.

I 2015 blev der cyklet til fordel for Gudenå Hospice. I 2016 til ”Misbrugsforebyggende arbejde” og siden 2017 har formålet været ”Hjertestartere i 8740”.

Har opsat 6 hjertestartere

Lions Brædstrup har siden 2012 opsat 6 hjertestartere i Brædstrup og de omkringliggende byer i postnummer 8740. Ofte efter en lokal henvendelse.

En ny hjertestarter med kasse og opsætning koster i nærheden af kr. 20.000,00. Dertil kommer årligt ca. kr. 15.000,00 til service og forsikring af de 6 hjertestartere.

Vi kan se, at vores hjertestartere bliver brugt én til to gange om året, og så er det vigtigt, at de fungerer, når der er brug for dem. Og med den betydelige årlige omkostning er det meget nødvendigt, at vi har haft nogle gode indbringende cykelløb.

Da vi på grund af coronasituationen desværre var nødsaget til at aflyse vores bankospil i både 2020 og 2021, har vi besluttet, at overskuddet fra cykelløbet i år skal indgå som en del af de midler, vi afsætter til donationer lokalt, nationalt og internationalt, hvor det primære er at støtte lokalt.

Lions’ cykeltelt er placeret umiddelbart ved siden af Det Gamle Posthus, hvor Sport & Fitness i Brædstrup venligst stiller de 6 spinningcykler til rådighed, der cykles på.

Efter en kort opvarmning af seks Lions medlemmer bliver cyklerne overtaget af lokale politikere, forretnings- og foreningsrepræsentanter samt lokale spinnere fra Sport & Fitness. Bliver der et hul på en af cyklerne, står der altid et Lions medlem klar til at træde i pedalerne, så alle cyklerne bliver holdt i gang i de 4 timer fra kl. 10.00 til kl. 14.00, cykelløbet varer.

Cykelløbet er et sponsorløb. 

For at gøre det muligt for alle, vi henvender os til, er der lavet sponsorkontrakter, hvor der kan sponseres på en cykel eller cykelrytter med et beløb pr. kørt kilometer, et fast beløb for en reklame på en cykel eller cykelrytter eller blot med et fast beløb for hele cykelløbet.

Cykelløbet skal være både attraktivt og publikumsinteressant, hvorfor det er nødvendigt, at vi fornyer os. 

Derfor forsøger vi i år at indføre et nyt tiltag, hvor den sidste time fra kl. 13.00 til kl. 14.00 vil blive arrangeret som en firmakonkurrence.

Seks firmaer får overdraget en cykel hver, hvor de skal konkurrere mod hinanden i kørte kilometer. Der udfærdiges sponsorkontrakt med hvert firma på et fast beløb pr. kørt kilometer.

Det vindende firma får overrakt en vandrepokal og et diplom.

Et tiltag, vi håber, vil være med til at bidrage med en god stemning og støtte til alle cykelrytterne, der gør en stor indsats for at skaffe midler til Lions Brædstrups humanitære arbejde.

Lions Brædstrup er meget taknemlig for den positive indstilling, vi altid møder, når vi henvender os for sponsorater m.m. og ser frem til en hyggelig dag som en del af Musik i Gaden.

Lignende artikler

Lions Club Brædstrup

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022