Lions rykker ud i naturen og holder julesalgEn bod på en kendt lokalitet - hos Hansen Juletræer mellem Haldrup og Søvind – skal rette en smule op på et år, hvor Lions Club Horsens Bygholm stort set ikke har kunnet samle penge ind til sit arbejde på grund af corona-situationen 

Corona-situationen har bremset eller stoppet mange normale aktiviteter i det offentlige rum, også dem, hvor velgørende organisationer har rejst penge til netop velgørenhed.

Det har blandt andet ramt Lions Club Horsens Bygholm, som nu prøver at indhente noget af det tabte de sidste tre weekender før jul, hvor der skal sælges julemærker, julesennep, honning og julebryg samt gaveæsker med de gode sager.

- Vi er kommet langt bagud med at samle penge til vores humanitære arbejde, fortæller Knud Erik Kristensen, som er klubbens ankermand på julesalget. 

- Så vi stiller med en salgspavillon et kendt og synligt sted, nemlig hos Hansen Juletræer på Haldrupvej mellem Haldrup og Søvind. 

- Bent Hansen har været så venlig at stille plads til rådighed, fortsætter Lions-manden. 

- Her ved gården Enemærket er folk i årevis kommet langvejs fra for at købe deres juletræ. Nu kan de købe meget mere med hjem, og samtidig støtte os i vores arbejde.

Smitte-risiko: Godt humør!

Salget af Lions’ julevarer sker under hensyntagen til alle krav og regler, så risikoen for corona-smitte er reduceret til nært nul. 

Her er sprit, her er mundbind til dem, som har glemt deres hjemmefra, her er afstand og frisk luft. Men folk bliver forhåbentlig smittet alligevel, nemlig af Lions-medlemmernes gode humør, så de vil købe en masse i boden – og på pladsen hos Bent Hansen.

- Det er, som vi har haft armene bundet på ryggen i år. Vi nåede at holde vores harmonikatræf i begyndelsen af februar, men må aflyse næste års træf. Ingen banko i Håndværkerforeningen siden marts, ingen Middelalderfestival, ingen mulighed for aktiviteter i Forum Horsens, i andre haller eller på plejehjem, ingen julemarkeder, ridser Knud Erik Kristensen op... 

- Så nu må vi give den en skalle!”

Lutter gode sager

- Vi har lutter gode julesager, som de foregående år, forklarer han. 

- Julemærket, som både er en slags brugsgenstand og et samlerobjekt, udsendes for 44. gang, og der medfølger et ark til-og-fra-kort. Andre julevarer er honning, julesennep og julebryg fra det kendte Refsvindinge Bryggeri enkeltvis og i kasser.

Man kan købe et par pakkeløsninger, henholdsvis en gaveæske med sennep, honning, tre øl og julemærker samt til-og-fra-kort eller en med honning og sennep. Så er julegaven eller værtindegaven måske klaret, foreslår Knud Erik Kristensen.

Hjemmefra, på adressen Mølbjerg 8 i Søvind, sælger han hele sortimentet frem til jul.

- Jeg træffes det meste af tiden, men fang mig lige først på mobil 40 68 67 05, siger han.

De to gaveæsker sælges også hos Fund og Lund på Priorsløkkevej 1 i Horsens. Her giver man et beløb til Lions Club Horsens Bygholm for hver solgt æske.

En sidste mulighed for at støtte klubben er at gå på værtshus. Hvis du drikker en Lions juleøl på Long John, Skovbo, Åhus, Den gyldne Hest og Tænkeboksen, udløses der også penge til klubben.

- Vi sælger vores juleting med dette enkle budskab: Hjælp os, for at vi kan hjælpe andre! runder Knud Erik Kristensen af. 
 

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021