Living by LP er ny butik i GedvedTorsdag 2. september kl. 10.00 slår Living by LP dørene op til en ny livsstilsbutik beliggende i den gamle bager i Gedved. 

Der vil være åbningsfest fra 2. – 4. september med 20% rabat på hele butikken og der vil være fyldt op med varer som er særligt håndplukket.

Du vil kunne finde tørrede buketter, friske buketter, planter, krukker, accessoires, interiør, øl, chokolade, lækre madolier, børneinteriør, speciallavet slikkepinde, keramik og meget, meget mere.

Living by LP ejes af Louise Pedersen, som bor i Gedved. Hun er også indehaver af Living by Louise Pedersen, - et firma som tilbyder indretning til private og erhverv, men som også lejer møbler ud til udstillingsboliger, og til kunder som f.eks. har været udstationeret til andre lande, og som venter på at deres møbler kommer til Danmark.

Med rigtig god succes i Living by Louise Pedersen, besluttede hun at starte en livsstilsbutik op i Gedved. Hun kan sagtens se begge firmaer gå i hånd med hinanden.

Louise fortæller, at det bliver et sats, da Gedved jo er en lille by, men det er en by, hvor vi bakker op omkring hinanden. Jeg håber at kunne fange oplandet og industriområdet i Gedved, da jeg også tilbyder at lave gavekurve, jubilæumsgaver, og hvad kunderne ellers har af ønsker.

Butikken vil have åbent hver torsdag, fredag og lørdag, og de andre dage vil der være åbent efter aftale.
 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023