”Make Me Smile” og det gjorde vi!Da Steve Harleys største hit kom som afslutningsnummer, var de store smil fremme og ikke mindst lysten til at synge med på de legendariske linjer ”Come on and see me – Make me Smile.”

Tekst: Dan Ingemann Jensen. Foto: Flemming Ege

Steve Harley og Cockney Rebel spillede på Bøgescenen torsdag eftermiddag i bagende sol, og det var den lidt ældre del af festivalgæsterne, der tog plads på bænkene og foran scenen.

Steve Harley er uddannet journalist og arbejdede i slutningen af 60’erne på avisen ”East London Advertiser”. Harley var ikke tilfreds de opgaver, han fik fra sin redaktør, og efter råd fra sin tillidsrepræsentant holdt han op med at bære slips, og lod håret gro. Det medførte, at han blev fyret, og han kunne nu hellige sig sin passion for musik.

I starten af 70’erne spillede Harley på barer og klubber i London, men efterspørgslen blev større og karrieren tog fart.

I 1975 udkom Lp’en ”The Best Years Of Our Lifes”, og den første single “Make Me Smile” blev et kæmpe hit

Siden er sangen blevet en af de mest spillede britiske singler nogensinde, den er indspillet i over 120 forskellige versioner på mindst syv forskellige sprog og er bl.a. blevet brugt til soundtracket til filmen ''Det' bare mænd''.

Selvfølgelig kunne vi bemærke, at Harleys stemme var lidt rusten, men energien og et velspillende band gav os en god koncertoplevelse under bøgetræerne.

Cockney Rebel bestod af både nye og gamle medlemmer, og specielt den unge Barry Wickens violin løftede bandet på fineste vis.

Vi fik et bredt udpluk fra Harleys sangkatalog og selvfølgelig også den smukke melankolske ”Sebastian”. Et enkelt kopinummer fik vi som start på koncerten. En fortolkning af ”The Beatles” ”Here Comes The Sun” som Harley udgav en version af i 1976. En spændende og på alle måder anderledes version af Harrisons legendariske sang fra 1969.

Lignende artikler

Dan Ingemann

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022