Mere erhvervsjord skaber flere karrieremuligheder(pr-foto)

Kommunalbestyrelsen i Horsens har netop godkendt et salg på 77.500 kvadratmeter erhvervsjord til DKI Logistic, der sammen med mange andre virksomheder har spottet de gode investeringsmuligheder i Horsens

Med jordsalget til DKI Logistic har Horsens Kommune i 2021 solgt 620.000 kvadratmeter erhvervsjord. Det er kun 20.000 kvadratmeter mindre end sidste år, hvor Estate Media kårede kommunen til den bedst sælgende i hele landet. 

- Jeg er meget tilfreds og samtidig stolt over, at vi i to år i træk har solgt over 600.000 kvadratmeter erhvervsjord. Det viser, at Horsens er en attraktiv erhvervskommune, hvor mange rigtig mange - både etablerede og nye virksomheder - ønsker at investere. Og så giver det samtidig masser af nye gode jobmuligheder i vores kommune, siger borgmester i Horsens Kommune, Peter Sørensen.

Virksomheder viser fortsat investeringsiver

DKI Logistics jordkøb af Horsens Kommune har de seneste år resulteret i ca. 150 nye arbejdspladser i området, mens virksomheden Simpson Strong Ties køb af 50.000 kvadratmeter horsensiansk erhvervsjord tidligere på året fører 100 nye arbejdspladser med sig i det nye år. Og de står ikke alene i køen mod Horsens:

- Selvom vi har haft rigtig travlt i år, er der ingen tegn på, at 2022 ikke også bliver et stærkt jordsalgsår, fortæller projektchef Brian Ingvard Christiansen, der er ansvarlig for salg af erhvervsjord i Horsens Kommune, og fortsætter:

- Vi oplever stadig stor interesse for at investere i vores kommune, og vi er i tæt dialog med flere virksomheder. Konkret har vi allerede købsaftaler ude på et sekscifret antal kvadratmeter, som gerne skulle falde endeligt på plads i løbet af det første kvartal i 2022.

Det er mange forskellige typer virksomheder, der investerer i den horsensianske muld, men projektchefen mærker især efterspørgsel på grunde, som er egnede til produktions-, logistik- og lagerfaciliteter på grund af kommunens attraktive placering midt i landet ved E45. 

Personlig service og en portion ydmyghed

Også leder af erhvervsudvikling i Horsens Kommune, Jeppe Keller, er glad for årets mange handler: 

- Det er en stor beslutning for virksomheder at investere i et nyt domicil, lager eller produktionsfaciliteter. Derfor er vi også meget ydmyge, hver gang en virksomhed henvender sig for at købe jord af os, og vi gør alt for at finde den bedste løsning i forhold til virksomhedens behov og ønsker. Vi tilbyder altid én fast kontaktperson på rådhuset, der håndterer virksomhedens sag fra start til slut, for vi ved, at den personlige service gør en stor forskel.

Det er ikke kun Horsens Kommune, der har solgt meget erhvervsjord i 2021. Også lokale udviklere som fx M+ og HM Entreprenører har solgt store erhvervsarealer i løbet af året, hvilket bringer det samlede salg i kommunen på den gode side af 800.000 kvadratmeter.
 

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021