Modsvar til Søren Lind Jensens indlæg i HSFOHeidi Skovbølling Holm (S), Brædstrup

Søren Lind Jensen fra Nye Borgerlige – og medlem af Horsens Byråd – er i Folkebladet den 30. januar ude med kritik af borgmester Peter Sørensen, fordi borgmesteren åbenbart ikke lytter til Søren Lind Jensens ønske/krav om en rundkørsel og en højresvingsbane ved Hovedgård. ”Jeg har nu tre gange over for borgmesteren påpeget, at der skal anlægges en rundkørsel ved den nordlige Hovedgård-udkørsel til Gl. Århusvej og en højresvingsbane ved den sydlige udkørsel til Gl. Århusvej.”

Af Heidi Skovbølling Holm, Brædstrup
Medlem af Plan og Vejudvalget i Horsens kommune

Jeg vil gerne forsigtigt påpege, at Søren Lind Jensen både har stemt for og skrevet under på budgetaftalen for 2023 – en aftale, som blandt andet indeholder denne passage:

”I forbindelse med dette års budgetforhandlinger, har der været frembragt en lang række ønsker til konkrete trafikprojekter. De respektive forligspartier kan frembringe ønskerne til drøftelse og prioritering i forbindelse med Plan- og Vejudvalgets arbejde med Trafikplan 2035. Horsens Kommune har løbende arbejdet med at sikre bedre forhold for cyklister og større trafiksikkerhed, og der vil også i de kommende år være midler til, at Plan- og Vejudvalget vil kunne prioritere trafiksikkerheds- og cykelstiprojekter.”

Lad mig også påpege, at Søren Lind Jensen er medlem og Plan- og Vejudvalget, og at udvalget i november sidste år behandlede en tids- og arbejdsplan for blandt andet vej- og trafikprojekter. Her blev det desuden besluttet, at projekterne også skulle vurderes i forhold til f.eks. samfundsøkonomisk betydning og finansieringsmuligheder og i forhold til trafiksikkerhed.

Så det kan vel mildt sagt betegnes som mærkeligt, at Søren Lind Jensen nu skyder løs på borgmesteren – når han selv har siddet i Plan- og Vejudvalget og stemt JA til en tids- og arbejdsplan for store og mindre trafikprojekter og inddragelsesprocesser for vores store og små lokalsamfund mm.

Det er beklageligt, at man endnu engang skal minde Søren Lind Jensen om, hvad han selv har stemt for og skrevet under på. Jeg tror altid på det bedste i mine medmennesker, så jeg tror på, at det blot er en forglemmelse. For det kan da ikke være bevidst politisk manipulation, han er ude i.
 

Heidi Skovbølling Holm

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023