MTB Prison Break bryder for alvor ud af Corona-krisenEfter en sensommer med et hav af sociale arrangementer som bryllupper og runde fødselsdage har MTB Prison Break fanget folks interesse og deltagerantallet er i år højere end i perioden før corona. Folk vi ud og nyde friheden sammen med venner og kollegaer.

I oktober 2020 måtte Prison Break aflyse. I sensommeren 2021 har mange events døjet med lave deltagerantal. Men nu er Prison Break tilbage på sporet. Det ser ud til event-branchen er ved at normalisere sig efter corona.

Fangetillidsmand og stævnechef Rico Busk er rigtig glad for at se, at interessen er stor i år og at der igen kan afvikles Prison Break. “I 2020 måtte vi jo desværre aflyse Prison Break pga. lock down og forsamlingsloft. Ligesom resten af eventbranchen. Så i år er det ekstra fedt at kunne bryde ud af den boble vi har levet i, alt for længe. Jeg glæder mig til at se en masse MTB´ere bryde ud i bogstaveligste forstand og nyde friheden på søndag” siger Rico Busk.

Det glæder arrangørerne, at der har været så stor interesse i eventet i år. I 2020 var det aflyst. I 2019 var der 1.000 deltagere. I perioden 2016-2018 lå deltagerantallet på ca. 900.

Selvom der er fokus på fællesskab og frihed, så modtager vinderne et specielt trofæ, hvor blandt andet en original mursten fra FÆNGSLET indgår.

Tidspunktet for Prison Break er nærmest helt symbolsk. Restriktionerne forsvandt helt i sensommeren 2021 og puklen af sociale arrangementer er stilnet af.

Danmarks største MTB-flugt til Prison Break 2021 går søndag d. 17. oktober kl. 10:00. Her flygter 1.100 MTB’ere fra Fængslet i Horsens og ud i friheden. Der er flugtruter på 23 km eller 48 km lang flugtrute inden de igen ender ved fængslet. Der venter deltagerne to fede ruter, som er for både nye og mere erfarne MTB’ere.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021