Ny FolketingskandidatThomas Monberg, Folketingskandidat og byrådsmedlem, Socialdemokratiet i Horsens

Folketingskandidat- ja det er min nye titel. Det er jeg virkelig stolt over. Det er en stor tillid de socialdemokratiske medlemmerne i Horsens kredsen har vist mig i valgkampen om at blive Horsens’ nye Folketingskandidat. Mange tak for det. Den tillid vil jeg forvalte med stor respekt og ydmyghed. Jeg vil arbejde hårdt og konstruktivt for at indfri, det jeg lovede i den interne valgkamp; Jeg vil være Horsens tillidsmand på borgen.

Af Thomas Monberg, Folketingskandidat og byrådsmedlem, Socialdemokratiet i Horsens
Vangevej 24, 8700 Horsens

Jeg er rundet af min opvækst i Horsens, min aktive deltagelse i foreningslivet og ikke mindst socialdemokratiske kerneværdier. 

Jeg er arbejderen, der gerne vil skabe politiske resultater til gavn for os alle. –og for fremtiden. Jeg vil fortsat være Thomas, politikeren I kender og møder, der som altid er med på en snak, gerne lytter og spørger, ind til ideer og politiske tiltag, når vi mødes. 

Min store erfaring fra byrådsarbejdet, er klart en ballast, jeg vil tage med mig i folketinget, hvis jeres stemmer rækker til et mandat. På den nye arena, vil jeg stadig være den samme, den der hylder det politiske håndværk, hvor man arbejder konstruktivt for aftaler der gavner og værner om vores velfærdssamfund.

Med mig som folketingsmedlem, bliver der ikke langt fra Horsens til Christiansborg.
 

Thomas Monberg

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023