Nyt loppemarked i Østbirk trak kunder tilPå Stenkær 1 i Østbirk møder man de gamle bygninger hvor virksomheden Jetobi tidligere havde til huse. Nu er stedet omdannet til et helt nyt weekendloppemarked.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Lørdag åbnede Henrik Poulsen og hans familie det nye loppemarked og det officielle tidspunkt var klokken 13, men mange kørte ind på gårdspladsen allerede tidligt på formiddagen for at se om der ikke skulle være åbent, men de måtte vente en stund.

Den fine gamle staldbygning som er lavet af granit sten syner ikke af så meget udefra – men når man kommer ind, åbner der sig rum efter rum og her er der loppefund i tusindvis.

Henrik Poulsen lover at der vil være stor udskiftning af de mange lopper og han er spændt på at se hvordan det skal gå de kommende weekender. Åbningsweekenden var perfekt og nu skal endnu flere lære stedet at kende og de er velkommen til at kigge ind i weekenderne.

Der var også inviteret et par børn Emilia og Lukas Pedersen fra Lund, som havde fået lov til at opstille deres egen lille loppebord ude foran indgangen og her fristede de kunderne med lækre muffins så de blev lidt længere og børnene kunne få solgt deres lopper.

Loppemarkedet har åbent lørdag og søndage i tidsrummet klokken 13 – 17 og der er gratis entre.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024