ØIF takker SuperBrugsenEfter et år med coronapause kunne Østbirk IF i september gennemføre sponsordag i samarbejde med foreningens hovedsponsor SuperBrugsen Østbirk. Og selv om det nu er en måned siden, er det ikke for sent at sende en stor tak mod SuperBrugsen og især uddeler Kenneth Jespersen. 

Syv af foreningens aktivitetsudvalg deltog i sponsordagen ved SuperBrugsen og en rigtig fin ”noget for noget”-aftale mellem SuperBrugsen og ØIF betyder, at ØIF på dagen modtager en andel af dagens omsætning. Samlet set udløste sponsordagen i år et tilskud fra SuperBrugsen på næsten 34.000 kr. 

”Sponsortilskuddet fra SuperBrugsen har stor betydning for foreningens økonomi”, lyder det fra Jens Norup Simonsen, der er formand for Østbirk IF. ”Pengene fordeles mellem de deltagende aktivitetsudvalg, og de er derved direkte medvirkende til at skabe endnu mere aktivitet for ØIF’s medlemmer i alle aldre. Vi er meget taknemmelige for den økonomiske støtte fra SuperBrugsen, og samtidig er det skønt at mærke, at SuperBrugsen medarbejdere står på pinde for os for at skabe så gode rammer som muligt.”  

Formanden håber at samarbejdet kan fortsætte i mange år endnu. ”Vi har sammen med SuperBrugsen udviklet et langtidsholdbart koncept, og vi kan mærke, at kunderne, der også i vid udstrækning er ØIF-medlemmer, både nyder de mange aktiviteter på dagen og udnytter muligheden for at købe ekstra stort ind”, slutter Jens Norup Simonsen.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021