Renere by i valgkampEn undersøgelse op til kommunevalget viser at 6 ud af 10 kandidater mener der er for lidt fokus på naturen. For at vise at det betyder noget havde nogle unge fra DSU i Horsens, forsynet sig med affaldssække og gik fredag morgen ud for at fjerne affald ved Vejlevej i Horsens.

Af Jørn Kildall

De unge socialdemokrater mener at Horsens skal være en renere og langt grønnere by og fortæller:

- Vi står midt i en klima- og biodiversitetskrise. Der skal handles nu før det er for sent og vi i Horsens Kommune skal tage vores del af ansvaret.

For at vise de selv tager ansvar havde de påtaget sig at samle affald langs Vejlevej i Horsens fredag morgen og håber at deres aktionen kunne få vælgerne i tale.

Det unge peger på flere punkter som skal være på plads inden for få år; Horsens Kommune skal være klimaneutral senest i 2030, og de vil have langt mere natur og skov i kommunen.

Med flere og flere elkøretøjer er der også ønske om flere ladestandere til elbiler og elcykler, flere grønne oaser i midtbyen. Dette er nogle af de punkter som de unge mener er de vigtigste i valgkampen og i tiden fremover.

De unge mener at biodiversitet, klima og miljø skal opprioriteres af det kommende byråd og hvem ved måske ender en af dem som folkevalgt, i byrådssalen?
 

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021