Replik til Bjørn BrandenborgMichael Nedersøe, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Horsens

Som svar på Bjørn Brandenborgs (S) læserbrev, skal jeg nævne, at jeg finder det en kende useriøst, når han i et tidligere interview i Berlingske, vedrørende samme sag, udtaler, og jeg citerer: “ytringsfriheden står til hver en tid over hensynet til religion”. Nuvel, det var nok for at høste en smule popularitet, men drømmen om en ministerbil har fået ham på andre tanker, da han blev banket på plads af Mette Frederiksen.

Af Michael Nedersøe, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Horsens
Søndermarksvej 12D, Sejet 
8700 Horsens

Ydermere får han det i læserbrevet nærmest til at lyde som om, at regeringen, med deres indskrænkning af danskernes basale borgerrettigheder, er de eneste, der kærer sig om danskernes sikkerhed. Altså Hr. Brandenborgs holdning er, at alle andre partier, lige fra Enhedslisten til Dansk Folkeparti, ser stort på det hele og i overført betydning blot ønsker ballade. 

Nej, vi kæmper for de borgerrettigheder, herunder ytringsfriheden, som vores forfædre har kæmpet for og vi vil ikke gå på kompromis over for islamiske regimer, der bruger vold og trusler som pressionsmiddel, for uanset hvad kan man ikke stille dem tilfredse. Jeg vil i den forbindelse foreslå Hr. Brandenborg tjekke op på Grimhøjmoskeens imam Ousamma EL Saadi udtalelser herom, hvor han klart kvitterer for et koranafbrændingsforbud, men samtidig fortæller, at det ikke er nok. 

Det er altså den slags islamister, som Hr. Brandenborg, efter hans kovending, lefler for på bekostning af vores borgerrettigheder, men hvis regeringen ville beskytte danskerne, så luk grænserne permanent. Det virker tydeligvis! 

Herefter kan regeringen passende sende udenrigsministeren på rundtur til de islamiske lande, der har problemer. Her må han sige fra over for deres terror og fortælle, hvordan vi har det i dejlige Danmark. Hvordan vi i Danmark ikke går ind for Kvindeundertrykkelse, at vi må lave satire tegninger, afbrænde middelalderlige eventyr og se Barbie film, som er blevet forbudt i flere af de lande, som regeringen vil please.

Michael Nedersøe

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024