Sang og musik i Søvind kirkeTorsdag eftermiddag var den musikalske underholdning flyttet fra Søvind menighedshus og til kirken, så man kunne få plads nok til de fremmødte og kravene til conona-reglerne kunne overholdes.

Ved ankomsten til Søvind kirke blev der delt sanghæfter ud til gæsterne og Knud Erik Kristensen havde afsprittet plastikomslaget på dem alle.

Stemningen i kirken var opløftet og for musikerne var dagen helt særlig, da det var første gang de var ude at spille siden 11. marts. Orkesteret var Linie 4, men i dagens anledning var det udvidet og man kaldte sig Linie 4 plus plus.

Også mange af publikummerne havde savnet at måtte synge og alle sad forventningsfulde på bænkerækkerne, men den obligatoriske sikkerhedsafstand. En dame foreslog med smilende øjne, at der faktisk var plads nok ved indgangen og på kirkegulvet til at man også kunne danse.

Musikken begyndte med et par numre for at sætte stemningen og herefter kunne publikum så ønske hvilket musiknummer der skulle spilles fra det omdelte sanghæfte. Der blev sunget så det var en lyst og efter endt musik var der kaffebord i menighedshuset.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024