Skal du med, når Hovedgård spiser sammen?(Arkivfoto: Jørn Kildall)

Er du parat til en uforglemmelig aften? 3. juni klokken 18.00 inviterer vi til en fantastisk festaften i forbindelse med Hovedgård Byfest. Vi serverer en luksuriøs tapas, og blandt de spisende gæster trækker vi en vinder, som får en magnum flaske rødvin.

Af Jan Koborg Olsen

Aftenens underholdning byder på noget helt særligt, idet Sasha Dupont optræder med et væld af populære sange i en jazzet og swingende stil. Vi er stolte over at kunne præsentere Sasha Dupont ved Hovedgård Byfest. Gennem de seneste 10 år har Sasha turneret rundt i Danmark med gruppen Sing Sing Sing og er også kendt for Hit Med Sangen i fjernsynet.

Musik til langt ud på natten

Musikken fortsætter helt frem til klokken 02.00 med masser af øl, drinks og godt humør. SNAGS spiller med fem musikere og leverer de største hits fra Michael Falch/Malurt, Poul Krebs og Gnags, så det bliver umuligt at sidde stille. Dansegulvet fyldes op, når SNAGS giver den gas med alle de velkendte numre.

Efter SNAGS' optræden går Mannes Crew på scenen, understøttet af Sascha Dupont på keyboard og vokal.

Tag dem med, som du kender

Vi ønsker at fylde teltet på denne festlige aften. Inviter din nabo, spørg dine arbejdskollegaer, om de vil deltage i byfesten i Hovedgård, og tag din forening med. Kom og nyd spisning i teltet. For singler arrangerer vi gerne et særligt bord – husk, en fremmed er blot en ven, du endnu ikke har mødt.

Vær opmærksom på, at alt overskud går til ungdomsarbejde i Hovedgård. Efter byfesten deler vi overskuddet mellem Hovedgård Skoleorkester, idrætsforeningen og borgerforeningen, så vi både fester og støtter de unge i Hovedgård.

Byfesten sørger flere frivillige

Hovedgård Byfest bidrager til sammenhold, glæde og masser af aktiviteter i Hovedgård for folk i alle aldre. Byfesten er baseret på frivillighed, så vi søger din hjælp til en frivillig vagt. Kontakt mig gerne på Facebook for at arrangere en vagt, uanset om den er kort eller lang, så vi kan fordele opgaverne blandt os alle. Vi glæder os til at se jer til Hovedgård Byfest fra den 30. maj til 3. juni.

På vegne af Hovedgård Byfest,
Jan Koborg Olsen

 

Lignende artikler

Jan Koborg Olsen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024