Smil, sang og musikalsk samvær på BirkeboDe Verse 4 spiller op på Birkebo 14., maj. (Foto: Jørn Kildall)

Centerrådet Birkebo og De Verse 4 byder velkommen til en festlig og stemningsfuld eftermiddag, hvor smil og musik er i centrum. Lad os samles omkring sang, musik og dans, og skabe en uforglemmelig oplevelse for alle, der har lyst til at deltage!

Tekst og fotos Jørn Kildall

Grib chancen for at udleve din drøm om at optræde, uanset om det er en sang, en vise, en anekdote eller noget helt andet, du ønsker at dele. De Verse 4 er klar til at støtte og akkompagnere dig, så du kan få det bedste ud af dit indslag. Lad os sammen fejre det musikalske fællesskab og skabe en mindeværdig dag for alle deltagere.

Arrangementet, som vi kalder Søndagsmatiné, finder sted i Festsalen Birkebo søndag den 14. maj 2023, fra kl. 14 til 16, og der er gratis adgang for alle. Centerrådet Birkebo vil stå for salg af kaffe, te, kage, øl, sodavand og vin, så du kan nyde en forfriskning, mens du deltager i denne herlige eftermiddag. Eventuelle overskud fra salget vil gå til Centerrådet.

Scenen er din og vi glæder os

De Verse 4 stiller deres lydanlæg til rådighed for arrangementet, og et klaver vil også være tilgængeligt for dem, der ønsker at benytte det. Bemærk dog, at bandets egne instrumenter ikke vil blive udlånt.

Vi glæder os til at se jer alle til en eftermiddag, hvor smilene, sangene og samværet er i fokus! Så sæt kryds i kalenderen og gør dig klar til en uforglemmelig oplevelse sammen med De Verse 4 og Centerrådet Birkebo.

Dato: 14. maj, kl. 14-16
Sted: Birkebo i Østbirk
Pris: Gratis entre

 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024