Søvind rykker op i serie 3

Fodbold, serie 4: Søvind GIF-HfS 6-0

Omkring 100 tilskuere var mødt op til oprykningsfest på Søvind Stadion søndag formiddag for at se Peder Frandsens mandskab spille sig til forfremmelse i serie 3.
 Oprykningsfesten var betinget af at de lokale fodboldspillere indfriede forventningerne om en sejr. En sejr, der reelt allerede var sikret, da Benny Emdal efter et kvarters spil sendte de rødblusede  i front.
 De gule gæster var fra kampens start overmatchet i Søvind. Dåbsattesten hos gæsterne vidnede bestemt også om at det var på det rutinemæssige plan styrken lå. Simon Frandsen bragte stillingen på 2-0 efter 20 minutter, 5 minutter senere scorede Mikkel Bendtsen til 3-0. Det var stillingen ved pausen.
 I anden halvleg kørte Søvind videre på cruise control. Gæsternes kræfter slap langsomt, men sikkert op, og tempoet var bestemt ikke serie 4 værdigt. Søvind legede sig til yderligere 3 scoringer i 2. halvleg ved Jonas Møller Nielsen, Rasmus Nielsen og Jacob Zabo til slutresultatet 6-0.
 Sejren kunne sagtens have været større på denne flotte søndag formiddag i Søvind, hvor gæsterne ikke blev noteret for en eneste afslutning, der kunne have retfærdiggjort en reducering.
 Champagnepropperne sprang i Søvind, som kronen på en flot sæson, hvor holdet slutter på 30 point for 14 kampe, 2 point foran Horsens Boldklub på 2. pladsen.

Holdfoto: Søvind GIF rykkede søndag op i serie 3: På søndagens hold spillede Andreas Erritsø Hansen, Benny Emdal, Dagero Nelson, Jacob Zabo, Jonas Møller Nielsen, Kim Vinge, Mads Zabo, Michael Rosenlund Rasmussen, Mikkel Bendtsen, Nick Møller Vilhelmsen, Rasmus Teglgaard, Rasmus Nielsen, Rasmus Vinther Baungaard, Simon Frandsen. Træner Peder Frandsen og holdleder Henrik Christensen.