Stigende udgifter, kræver skarpe prioriteringerHvem vil ikke gerne sikre velfærden for alle borgere i Horsens kommune? Hvem drømmer ikke om, at der er penge nok i kommunekassen til at betale de stigende udgifter? 

Af Esben Hedeager Annette Schulz Jensen Anders Krojgaard Lund
Det Konservative Folkeparti, Horsens Byråd 

Som kommune ser vi ind i en fremtid, hvor udgifterne til særligt udsatte børn og unge, handicapområdet og psykiatrien stiger. Vi har skoler og institutioner, som vender hver en sten for at finde besparelser og ressourcer til at sikre god undervisning og basal trivsel for de yngste borgere. Det samme er tilfældet for vores ældste borgere. Flere bliver ældre end tidligere og flere kræver hjælp. Men manglen på varme hænder er til at få øje på. Regeringen ser umiddelbart ikke ud til at ville omprioritere pengene. Så vi som kommune må selv finde pengene.

Socialdemokratiet i Horsens foreslår en skattestigning. Er det virkelig den rigtige vej at gå?

Når man som individ, familie, forening eller kommune vil opføre sig økonomisk ansvarlig, skal man løbende spørge sig selv: ”Hvor skal vi bruge penge, og hvor bruger vi penge, fordi det er rart”? Skattestigninger må være absolut sidste udvej. Derfor vil Det konservative Folkeparti vende hver en krone og prioritere skarpt mellem nødvendige kommunale udgifter, og udgifter vi godt kan være foruden.

Vi ser frem til budgetforhandlingerne!
 

Annette Schulz Jensen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024