Stop Gudenå-projektet nuGudenåen (arkivfoto)

Stop for manipulation - 3 gange i avisen på en uge, det er hjernevask! og det har stået på siden 2014.

Karen Bækbøl Jørgensen
Trædenvej 22, 8740 Brædstrup

Nu skal Gudenåen føres tilbage… Nu skal søerne ikke gennemstrømmes af Gudenåen, nu lukker Vandkraftværet med den CO2-fri produktion af kostbar strøm… og igen d. 9.7 og d. 10.7 og d. 14.7 står der i Horsens folkeblad om det stakkels Vandkraftværk, der må lukke for strøm til 400 husstande, fordi nogle ildsjæle ville grave og fylde Gudenåen og søerne med stål. 

Her i foråret var der faret for hurtigt frem og man havde glemt at undersøge bundprøver for giftstoffer. 

Det mener Christina Skipper Ravn, som er midlertidig projektleder, - at der nu bliver gjort, - jamen er der giftstoffer i???? Det står der ikke i avisen! 

Der står at Naturstyrelsen" I Princippet har nikket ja til en godkendelse”… Hvad er det for diktatoriske kræfter der er oppe at køre?

Skal man ikke have underskrifter fra lodsejerne først? Skal man ikke have lokalbefolkningen, lig med de 400 husstandes godkendelse først. 

Folk er blevet manipuleret, og et tusind mennesker har underskrevet et stort nej tak, og foreningen Bevar Vestbirksøerne og Vestbirkvandkraftværk har ikke forandret mening siden de startede i 2014.

Hvem er diktatoren for Vandløbsprojektet langt væk fra Åstedet… som sikkert er fejlinformeret af de, der manipulerer!

Til midlertidig afdelingsleder Christina Skipper Ravn oplysning og til de ingeniører, der tør søge stillingen efter Tony Bygballes oplysning, - kan jeg til enhver tid komme med min mappe af 1000 underskrifter og vise jer den. 

Dette som man truer med der vil ske, er ikke ønsket af folket, men af de stakkels små fisk måske?

Prøv lige at ræsonnere helt logisk: Hvad har naturstyrelsen tjent på dette år for produktion af strøm, og hvorfor har man travlt med at lukke, når værket ikke fejler noget. Se Tangeværket, som kører stolt på over 100 år gamle turbiner.

Det bliver også truet igen og igen, men har hidtil klaret det. 

Det er nye tider putintider, hvor vi må bruge alle resurser til strøm, og så må de små fisk altså vente til det bliver fredelige tider igen.
 

Karen Bækbøl Jørgensen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021