Stor kreativ julemesse i HovedgårdDanmarks største arrangør af messer og markeder TB Markeder kommer til Hovedgård i weekenden 4. – 5. december hvor der bliver kreativt julemarked.

TB Markeder afholder over50 arrangementer nationalt om året. Bl.a. også ølmesser og sportsmesser, kræmmermarkeder og meget mere.

Kreativt julemarked i Hovedgårdhallen

Den 4.-5. december afholdes et 2-dages stort KREATIVT julemarked i Hovedgård Hallen.

Her finder du alt indenfor unikt kunsthåndværk, materialer, inspiration og hobbyartikler. Tilsat et stort drys julehygge. Gløgg. Æbleskiver og meget mere.

Gå på opdagelse i de mange stande og se og snak med kunsthåndværkeren selv. Her er strik, garn, keramik, smykker, juleting, kurve, papirblomster, patchwork, hæklerier, illustrationer, hobbyartikler og meget mere.

Der er også et kreativt hjørne med alt i gratis materialer for børn og barnlige sjæle. Her kan du lave din egen julepynt. Medbring selv lys og lav en dekoration. Der er gran og meget mere. Alle materialer er betalt. Og masser af konkurrencer på din indgangsbillet.

Det er muligt at blive udstiller på KREA-messerne for både private og virksomheder.

Markedet er åbent lørdag og søndag kl. 10-16. Entré kun kr. 40,- Børn under 14 er gratis. 

TB Markeder afholder over 30 KREA-messer om året fordelt fra Frederikshavn til Helsingør. Totalt set har vi over 25.000 gæster igennem om året på vores KREA-messer, hvilket er helt unikt. KREA Julemarkeder afholdes i byerne Middelfart, Kolding, Rødding, Hovedgård, Helsingør og Nørrebro.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021