Stor lokal opbakning til sponsordagen i ØstbirkDet var en stor succes. Sådan lyder den korte konklusion fra Jens Norup Simonsen, formand for Østbirk Idrætsforening om sponsordagen, som SuperBrugsen i Østbirk og den lokale idrætsforening afviklede i lørdags.

- Der var stor opbakning fra folk i byen, der lige som vi syntes, at det var en flot gestus af SuperBrugsen at donere 10 procent af omsætningen til idrætsforeningen. Der var også fuld opbakning fra idrætsforeningen, hvor syv af vores afdelinger kvitterede med masser af aktivitet på pladsen omkring SuperBrugsen.

- Mange benyttede også muligheden for at vinde et af de tre kontingenter, som Idrætsforeningen havde sat som præmie til dem, der tog sig tid til at besøge aktiviteterne.

Da aktiviteterne lukkede ned, blev vinderne udtrukket. Bl.a. fandt to søstre. Men her syntes familiefaderen, at det var for meget, så han donerede den ene gevinst videre, så idrætsforeningen lavede en fjerde udtrækning. Alle vinderne har fået besked om deres gevinst, som de nu kan omsætte til et kontingent i en valgfri aktivitet.

SuperBrugsen i Østbirk er hovedsponsor for den lokale idrætsforening, og det er 5. gang, Brugsen og idrætsforeningen har gennemført sponsordagen.
 

Lignende artikler

Gudrun Andreasen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021