Stort loppemarked på Stenkærvej(Foto: Lisbet Kildall)

En dag med skattejagt, godt humør og fyldte parkeringspladser! Loppemarkedet på Stenkærvej, i Østbirk, blev skudt i gang med et brag.

Tekst og fotos Lisbet Kildall

Lørdag den 26. august blev en særlig dag for alle loppe-entusiaster. Otte dedikerede "loppere" havde gået sammen om at stable et uforglemmeligt marked på benene, og sikke en dag det blev! Der var noget for enhver smag, fra nostalgiske skatte til moderne finesser.

Fra A til Z

Når vi siger, der var alt mellem himmel og jord, mener vi det! Lige fra gamle vinylplader, vintage tøj, til sjove køkkenting. Med så mange boder at vælge imellem var det nemt at blive bidt af købetrangen.
 

(Foto: Lisbet Kildall)

Parkeringspladsens udfordringer

Det vrimlede med glade gæster, hvilket også betød en parkeringsudfordring eller to! Men ingen lød til at brokke sig - alle var i højt humør og nød jagten på loppefund.

Stemning på toppen

Godt selskab, skønne fund og en gennemgående positiv atmosfære. Købelysten var stor, og man kunne fornemme, at mange allerede glædede sig til næste loppemarkedsdag.
 

(Foto: Lisbet Kildall)

Ses vi igen?

Selvfølgelig gør vi det! Lopperne er klar til endnu en omgang lørdag den 9. september. Så kom og vær med, når Stenkærvej igen fyldes med skattejægere og gode fund.
 

Lignende artikler

Lisbet Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023