Strikkedamerne strikker løs – men nu derhjemme.Strikkedamerne, der normalt har mødtes hver eneste onsdag kl. 14.00 – 16.00 i Østbirk præstegård – kan jo pga. corona restriktionerne ikke længere mødes til disse hyggelige strikke eftermiddage.

Af Lone Buhl Pedersen

Nu strikkes der derfor kun derhjemme. Strikkedamerne er så velkomne til at komme i Præstegården og hente garn så de ikke bliver arbejdsløse. Ligeledes er de også velkomne til at komme med de strikkede sager, der jævnligt ligges op på FB gruppen: Strikkedamerne 

Kik på Facebook gruppen – måske er der nogle skønne strik sager du ønsker at købe. Striksagerne kan afhentes i Præstegården.
På billedet ses Judith Pedersen – en af de super aktive strikkedamer. Judith kom forbi Præstegården for lige at få en snak med præsten – hente nogle knapper og aflevere hendes færdigstrikkede sager der dermed kan komme til salg. Sokker. Børnevest og børnecardigan.

Pengene fra de strikkede sager går til Varmestuen i Horsens og skolegang til to sponsor piger i Indien. Har du garn i overskud modtages dette med tak i Præstegården.

Ønsker du at strikke til det gode formål er du så velkommen.

Lignende artikler

Lone Buhl Pedersen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021