Strikkedamerne strikker løs – men nu derhjemme.Strikkedamerne, der normalt har mødtes hver eneste onsdag kl. 14.00 – 16.00 i Østbirk præstegård – kan jo pga. corona restriktionerne ikke længere mødes til disse hyggelige strikke eftermiddage.

Af Lone Buhl Pedersen

Nu strikkes der derfor kun derhjemme. Strikkedamerne er så velkomne til at komme i Præstegården og hente garn så de ikke bliver arbejdsløse. Ligeledes er de også velkomne til at komme med de strikkede sager, der jævnligt ligges op på FB gruppen: Strikkedamerne 

Kik på Facebook gruppen – måske er der nogle skønne strik sager du ønsker at købe. Striksagerne kan afhentes i Præstegården.
På billedet ses Judith Pedersen – en af de super aktive strikkedamer. Judith kom forbi Præstegården for lige at få en snak med præsten – hente nogle knapper og aflevere hendes færdigstrikkede sager der dermed kan komme til salg. Sokker. Børnevest og børnecardigan.

Pengene fra de strikkede sager går til Varmestuen i Horsens og skolegang til to sponsor piger i Indien. Har du garn i overskud modtages dette med tak i Præstegården.

Ønsker du at strikke til det gode formål er du så velkommen.

Lignende artikler

Lone Buhl Pedersen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021