Tag med Lone til PyrenæerneSkønne torsdage formiddage i Østbirk Præstegård finder sted den sidste torsdag i hver måned. Næste gang vil sognepræst Lone Buhl Pedersen fortælle om tur på Caminoen i sommer.

Kl. 10.00 åbner dørene og folk begynder at stimle ind. Kl. 10.30 byder præst Lone Buhl velkommen – der synges fra Højskolesangbogen. Spises tarteletter og hældes kaffe op i kaffekopperne inden der er en lokal person, der fortæller.

Torsdag 31. marts vil jeg sognepræst Lione Buhl fortælle om en skøn lille tur/vandring som jeg i sommers havde på det sidste stykke af Caminoen sammen med sine to største børn.

Det var en fantastisk oplevelse. Vi sov på hotel og gik hver morgen fra hotel til hotel. Bagagen blev kørt med en taxi så vi skulle ikke slæbe på alverden.

Undervejs kom vi forbi det smukkeste landskab – kirker – vejaltre og meget mere. Turen sluttelig i Santiago, hvor vi var til højmesse og opleve verdens største røgelseskar svinge.

Jeg vil fortælle om turen og vise billeder på det store lærred. Men pas på – det kunne let smitte så du også fik lyst til at tage på en sådan vandring

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023